Clubliefde actie EasyWork!

Clubliefde actie!

Verdien 250 euro voor onze jeugd!
Liefde voor onze club en op zoek naar (vakantie)werk?
Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Of ken je iemand die dat is? Doe dan mee aan onze nieuwe clubactie samen met uitzendbureau EasyWork.

Vind de baan die bij jou past
Het idee achter onze samenwerking is simpel. Laat EasyWork je helpen aan een werkplek die matcht met wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent. Of het nu gaat om een vaste baan of een vakantiebaan voor langere tijd. Of je nu handig bent, een passie hebt voor tuinieren óf een echte leider op kantoor bent. Er is altijd een baan die bij jou past!

Door mee te doen, help je niet alleen jezelf. Je steunt ook onze club. Hoe meer leden via onze clubactie met EasyWork een nieuwe baan vinden, hoe meer budget we krijgen om in onze jeugd te investeren. Elke aanmelding is 250 euro waard.

Hoe het werkt
  1. EasyWork neemt contact met je op en gaat op zoek naar de juiste match
  2. Je hebt je baan
  3. Wij ontvangen 250 euro!
De enige voorwaarden die gelden bij deze actie:
  • Je moet minimaal 160 uur (4 fulltime weken) via EasyWork hebben gewerkt.
  • En je hebt dit nog niet eerder via hen gedaan.
Het mooie: het kost niks. Jij vindt een nieuwe baan en je helpt onze vereniging. Iedereen wint!

Clubliefde actie!