Rabobank Clubkas actie

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!
Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden van 28 mei tot en met 11 juni welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 200.000, dus doe mee!

VV Lunteren wil een eventuele bijdrage van de Rabobank clubkasactie graag besteden aan de bouw van de twee nieuwe kleedkamers later dit jaar.

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Als lid van Rabobank Gelderse Vallei mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen die je een warm hart toedraagt.

Beslis mee en steun het verenigingsleven. Geef ons jouw stem van 28 mei t/m 11 juni op www.rabobank.nl/gv.

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Nog géén lid van Rabobank Gelderse Vallei? Om te mogen stemmen moet je lid zijn van Rabobank Gelderse Vallei. Als je nog géén lid bent kan je het lidmaatschap aanvragen via http://rabo.nl/gv/lidworden. Wil je dit jaar nog stemmen dan moet je voor 21 mei lid worden.