Champions league voetbal bij VV Lunteren
Met een onderling toernooi maakten de F pupillen een definitief einde aan de lange winterstop. Onder de bezielende leiding van Robbert 'Mourhino' van Ravenhorst werden de 40 deelnemende spelers ingedeeld in 10 teams die normaal met de champignons league meedoen. Zo kon je zomaar op een een frisse zaterdagochtend op het B veld getuige zijn van de wedstrijd Barcelona-Bayern Munchen. De teams werden hierbij fanatiek gecoached door de zeer enthousiaste spelers van de C2. Complimenten jongens dat jullie je vrije zaterdagochtend opoferden om de jongste jeugd te begeleiden.

De poulewedstrijden werden uiterst fantatiek gespeeld onder het toeziend oog van de vele ouders die zich warm probeerden te houden met een bakkie koffie. Nadat alle poulewedstijden gespeeld waren ,werd door iedereen gekeken naar de finale Arsenal-Borusia Dortmund. De bloedstollende finale werd uiteindelijk gewonnen door de Gunners uit Londen. Het team van Arsenal ging naar huis met de Lunterse Champignons Leaugue beker in de vorm van een koker snoep van de Suikertante. Het winnende team bestond uit Lode, Ruben, Sebbe en Arda.

Na afloop was er voor alle spelers en coaches van de C2 een uiterst voedzame sportmaaltijd in de vorm van een patatje mayo. Dit werd mogelijk gemaakt door een gulle bijdrage van onze sponsor Gerwin van P Services. Al met al een zeer geslaagde ochtend waar de spelers met veel plezier op terugkijken.