Doe mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en help de club
Help mee met het realiseren van de nieuwe kleedkamers via de Rabobank Clubkas actie
Het gaat goed met VV Lunteren. Het ledental groei zo hard dat ruimte tekort hebben en twee nieuwe kleedkamers gaan bouwen dit jaar. Dit is een behoorlijke investering. Een zeer welkome bijdrage zou kunnen komen uit de Rabobank Clubkas Campagne.  Help de club en doe mee. Het kost heel weinig moeite en kan veel opleveren. Hieronder lees je hoe het werkt
De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!
Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden van 28 mei tot en met 11 juni welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage. Een zeer sympathieke actie van een betrokken bank maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen.
Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 200.000, dus doe mee!
Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?
Wie kunnen stemmen?
Leden van de bank ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 28 mei tot en met 11 juni 2018 kunnen stemmen via de stemsite. Ieder lid stemt vijf keer, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging.
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 21 mei 2018 lid worden en meestemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website
Wil je dit jaar nog stemmen dan moet je voor 21 mei lid worden.