FC Utrecht - Excelsior tegen gereduceerd tarief!
Ook dit jaar kunnen de leden van V.V. Lunteren weer naar FC Utrecht!

Op zaterdagavond 23 februari aanstaande, speelt FC Utrecht thuis tegen Excelsior! Bij deze spannende Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van V.V. Lunteren tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club V.V. Lunteren!

Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – Excelsior voor €7,50 een kaartje kopen. Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van €12,50. Per gekocht kaartje gaat er €2,50 in de clubkas van V.V. Lunteren. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten.

Het bestellen van de kaarten gaat eenvoudig en snel via: www.fcutrecht.nl/vvlunteren (graag deze link gebruiken, de link in de afbeelding werkt helaas niet).

Tot ziens in Stadion Galgenwaard op zaterdag 23 februari!
  • Geen agenda punten