Honderdste deelnemer Club van 50 is een feit

Zoals al eerder is geïnformeerd wordt dit jaar de club van 50 nieuw leven ingeblazen.

De Club van 50 is ooit in het leven geroepen om geld in te zamelen ten gunste van de jeugd. Zo zijn er twee jaar geleden nog nieuwe doeltjes aangeschaft en zal er dit jaar een financiële bijdrage worden geleverd aan de jubileum editie van het internationale Rabobank Tournament U14 2019. Deze 25e editie zal dit jaar plaats vinden tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019. Vorige week werd weer eens bevestigd dat dit toernooi gespeeld wordt door de talenten van de toekomst. PSV-speler Pablo Rosario werd in 2010 uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Vorige week was hij nog doelpuntenmaker in de Champions League wedstrijd tegen Inter Milaan!

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het werven van leden waar wij de komende jaren profijt van hopen te hebben. Dit jaar hebben er honderd leden zich aangesloten bij de Club van 50 waarvoor wij graag onze dank en waardering willen uitspreken. We gaan ervoor om, met onze vele vrijwilligers, weer een prachtig weekend ervan te maken!

Voor meer informatie over ons toernooi verwijzen wij u graag naar de speciaal ontworpen website: www.tournamentu14lunteren.com.
Graag horen wij het ook als u suggesties heeft waar wij als Club van 50 in 2020 een financiële bijdrage aan kunnen leveren.

Met vriendelijke groet,
Rinus van den Berg & Robbert Ravenhorst