KNVB Cursus waar 23(!!) enthousiaste jeugdtrainers aan deelnemen is van start gegaan!
Onze voetbalvereniging heeft een hele hoop enthousiaste jeugdtrainers die veel energie en vele uren vrije tijd in onze jeugdvoetballers steken om hen te laten genieten van het mooie spelletje VOETBAL. Hier zijn wij als vereniging ontzettend dankbaar voor en hartstikke blij mee!

Om deze trainers van wat handige tips en tricks te voorzien heeft V.V. Lunteren in samenwerking met de KNVB & FC Utrecht een trainerscursus aangeboden waar veel interesse in was onder de jeugdtrainers. Onder leiding van 95-voudig Oranjeleeuwin Liesbeth Migchelsen is vanavond de trainerscursus van start gegaan waarbij de trainers tijdens de eerste bijeenkomst een inkijkje hebben gekregen over wat er verwacht kan worden van de Jeugd Voetbal Trainer/Coach cursus die een vijftal trainingsavonden in beslag zal nemen.

Tijdens de volgende bijeenkomst gaan we het veld op waar de theorie in de praktijk gebracht zal worden.

Wordt vervolgd!