Lunteren 2 weet niet te scoren!!

Dieren 2 - Lunteren 2 uitslag 3-0
Wat een wedstrijd! Eigenlijk was het wedstrijdbeeld een samenvatting van het gehele seizoen tot nu toe. Vel strijdend Lunteren, veel kansen maar je eigen niet belonen!
Wederom een superstart van lunteren 2. Vol strijd en passie. Al direct 2 grote kansen waarvan zeker de tweede erin had gemoeten. Daarna een team wat volop de strijd aanging en de bovenliggende partij was. Dieren kon niet echt gevaarlijk worden. Na ca. 30 minuten brak Levi weer door en werd neergelegd binnen de 16: Penalty! Helaas schoot, de normaal trefzekere Johan, bijna recht op de keeper. Na 30 minuten hadden we dus grote kansen om op 0-2 of zelfs 0-3 te komen. Helaas waren we dus niet weer doeltreffend genoeg!
Ja……….. doe je dat niet…….. dan krijg je hem zelf om de “oren”! Dat is een soort van “voetbalwet”.
Eerst een mislukte voorzet (boogbal), die volgens de spelers dik over de achterlijn was, werd binnengetikt, 1-0. Daarna een in mijn optiek onnodig gegeven penalty waarbij bij Mees kansloos was. 2-0
De koppen gaan dan toch enigszins hangen. In de rust was de ploeg dan ook duidelijk teleurgesteld. Toch herpakten we ons en begonnen de tweede helft prima. Helaas kreeg Corne vrij snel zijn tweede gele kaart en kwamen we met 10 man te staan. Ondanks dat we zeker niet de mindere waren en kansen hadden op de aansluitingstreffer maakte Dieren middels een counter (randje buitenspel) toch nog de 3-0.
Over en sluiten! Al met al een zware teleurstelling voor het team.
Nog 4 wedstrijden. Het wordt steeds moeilijker maar we hebben zeker nog kansen.
We moeten ze alleen een keer zien te pakken!
Donderdag oefenwedstrijd tegen Terschuurse boys 2. Dan rust.
4 mei gaan we van start met de laatste 4 wedstrijden van dit seizoen die de volle winst moeten opbrengen:
4 mei ESA thuis, 11 mei Blauw Geel uit, 18 mei Sparta Nijkerk thuis, 25 mei Bataven uit!

• Geen agenda punten