Teamindeling - Voetbalvereniging Lunteren

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teamindeling

Teamindeling

Voorlopige teamindeling Jeugdafdeling 2023-2024

Met de hulp van diverse jeugdtrainers, jeugdleiders en jeugdcoördinatoren hebben wij ook dit jaar weer ons uiterste best gedaan om alle spelers in te delen op zijn of haar niveau.

 
Gezien het aantal aanmeldingen blijft het een voorlopige teamindeling. Met name in de O8, O9, O10 kan er hier en daar nog geschoven worden.
 
In een aantal leeftijdscategorieën krijgen wij de teams net niet goed gevuld. Daarom hebben we soms spelers een jaar doorgeschoven terwijl juist in andere jaargangen we enkele spelers nog een jaar langer laten voetballen. Wij zijn ons bewust dat spelers en/of ouders door deze voorlopige teamindeling teleurgesteld kunnen zijn. We vertrouwen erop dat spelers en ouders hier verstandig mee om zullen gaan. Ervaring leert ons dat de spelers meestal snel groeien in hun nieuwe team.
 
Ook is het belangrijk om te beseffen dat deze voorlopige teamindeling slechts een moment opname is en niets zegt over de teamindelingen van de jaren hierna. Ieder speler zal zich in zijn of haar eigen tempo verder ontwikkelen. Onze vereniging investeert in alle spelers even veel, ongeacht het team.
 
Zoals uit de voorlopige teamindeling blijkt zijn we nog op zoek naar enkele jeugdtrainers en jeugdleiders. Mocht u het leuk vinden om één van onze jeugdteams te trainen of te begeleiden, laat het ons dan weten via e-mailadres: jeugdcommissie@vvlunteren.nl.
 
Wij wensen onze spelers en hun ouders, jeugdtrainers en jeugdleiders een mooie zomer en een fijne vakantie. Tot volgend seizoen!


Download Teamindeling Jeugd 2024-2025


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!