Rabobank ClubSupport actie 2020-2021!

De Rabobank ClubSupport gaat weer van start!
Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabobank ClubSupport campagne een deel van de winst
beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke
stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden van 5 oktober tot en
met 25 oktober welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële
bijdrage.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld!!
Tijdens de Rabobank ClubSupport kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen
op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen.
Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven.

Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Voetbalvereniging Lunteren doet ook mee en wil de bijdrage van de Rabobank ClubSupport besteden aan de jeugdopleiding en materialen voor de jeugd!

Vorig jaar was het doel de bouw van de twee nieuwe kleedkamers die ondertussen deze zomer zijn gebouwd en klaar zijn!

Dus doe mee en stem op vv Lunteren!

Jouw stem is geld waard! Jij steunt onze voetbalvereniging toch ook?!
Beslis mee en steun VV Lunteren. Geef ons jouw stem van 5 Oktobter t/m 25 oktober door in te loggen in de app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Meer informatie over de Clubsupport actie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Nog géén lid van Rabobank Gelderse Vallei? Om te mogen stemmen moet je lid zijn van Rabobank
Gelderse Vallei. Als je nog géén lid bent kan je het lidmaatschap aanvragen via:

Rabobank ClubSupport