BELANGRIJK: alle voetbal afgelast t/m 6 April
Update 16 maart 2020: Na nieuwe berichtgeving vanuit de overheid, die bekend maakte dat alle scholen en horeca gesloten zullen zijn t/m 6 april, ontvingen wij in navolging daar van bericht vanuit de KNVB dat er ook geen voetbalwedstrijden en/of trainingen zullen plaatsvinden t/m 6 april. Verder zal uiteraard ook de kantine gesloten zijn tot die tijd.

Wij houden jullie op de hoogte via deze weg!

- Het bestuur

-----
12 maart 2020: Vanuit de KNVB is al het voetbal in Nederland tot en met 31 maart afgelast! Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland

In navolging tot hetgeen de KNVB heeft besloten, is met per directe ingang ook alle trainingen van de jeugd en senioren geschrapt t/m 31 maart. Daarnaast hebben wij besloten dat de vrijwilligersavond, die morgenavond gepland stond, ook niet door te laten gaan. Wij betreuren dit voor de organisatoren die dit hebben georganiseerd en er heel veel moeite in hebben gestoken, dat wordt door iedereen erg gewaardeerd, maar helaas gaat gezondheid voor. Verder is in navolging hier van ook onze kantine gesloten t/m 31 maart.

Wij blijven de adviezen en besluiten van de KNVB opvolgen. Mocht de KNVB eerder wedstrijden en trainen toestaan, dan zullen wij dit volgen en hier over berichten uiteraard.

Wij hopen net zoals jullie dat er spoedig weer getraind en gevoetbald kan worden maar gezondheid gaat voor uiteraard. Indien de vrijwilligersavond later dit jaar zal plaatsvinden komt hier vanzelf bericht van.

- Het bestuur