Nieuws


Comeback voor Van Dronkelaar
Gudo van Dronkelaar (28) keert komend seizoen terug naar De Wormshoef. De Lunteraan speelde eerder al drie seizoenen in de Lunterse hoofdmacht.
 
Van Dronkelaar is zijn voetbalbestaan begonnen bij Advendo 57 waar hij al snel werd opgepikt door NEC Nijmegen. Na acht seizoenen bij de BVO verkaste de linksback naar SDC Putten om daar na één seizoen te vertrekken naar Lunteren. In Lunteren speelde hij drie seizoenen onder trainer Bart Schreuder onder wie hij een vaste basisplaats had en met zijn niet aflatende strijdlust een voortrekkersrol pakte. In 2017 besloot Gudo voor zijn kansen te gaan bij DTS Ede. Het bleef bij één seizoen dat gekenmerkt werd door blessureleed. Van Dronkelaar was inmiddels begonnen aan een carriére als zaalvoetballer bij ZVV Ede en speelde daar drie seizoenen en promoveerde eveneens driemaal.
 
Het verlangen naar het voetbal kwam echter weer terug en sinds vorig seizoen houdt van Dronkelaar zich fit bij Ede-Victoria. Nu is het tijd geworden om er weer helemaal volle bak voor te gaan en volledig terug te keren op het veld. "Blessures en de start van mijn eigen bedrijf deden mij destijds besluiten om te stoppen met voetbal. Ik heb de laatste tijd hard gewerkt aan mijn fitheid en ben nu weer klaar om te knallen. Ik kijk er naar uit om weer aan de slag te gaan bij Lunteren".
 
Wij als TC zijn blij dat Gudo bij Lunteren zijn rentree komt maken en en daarmee de nodige ervaring, strijdlust en wilskracht toevoegt aan de Lunterse selectie.
 
<< Terug