Coronamaatregelen
Sportpark
Waar we de afgelopen weken hebben genoten van ouderwetse zaterdagen is dat helaas weer over. Het sportpark is vanaf deze week (in elk geval t/m zaterdag 4 december) grotendeels op slot. Door de nieuwe maatregelen, die vrijdagavond bekend zijn geworden, is publiek niet meer toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Let op: Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor trainingen en wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilliger. DIt geldt ook voor ouders/verzorgers die rijden bij uitwedstrijden. Zij behoren dan tot de staf en mogen aanwezig zijn. We vragen alle andere ouders/verzorgers hun kinderen af te zetten en op te halen bij de ingang. Spelers mogen voor of na hun eigen wedstrijd niet als publiek bij wedstrijden van andere teams kijken.

Kantine
Sportkantines met buitenterras zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn. De kantine is open tot 20.00 uur. Het is verplicht om gebruik te maken van een zitplaats en CTB voor alle personen vanaf 13 jaar. Het afhalen van eten/drinken aan de bar mag zonder CTB.

Het is een ieders eigen verantwoordelijkheid om deze regels na te leven!

Bestuur VV Lunteren