Jeugdtrainers/leiders sluiten het seizoen gezellig af (en succesvol!)
Donderdagavond 4 juli werd het seizoen gezellig afgesloten met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. De avond werd afgetrapt door Evert-Jan van den Berg die terecht aangaf dat wij als V.V. Lunteren zijnde trots mogen zijn op zoveel trainers en leiders(dit jaar 55, komend seizoen 64!)die veel tijd en energie in de jeugd steken. In de jeugdafdeling zijn we goed bezig, met name in de jongere categorieën groeien we hard, de selectieteams voetballen bijna allemaal 1e klasse, er mochten zelfs een aantal jeugdteams kampioen worden maar het belangrijkste is dat we met elkaar kinderen kunnen laten genieten van het mooie spelletje voetbal!

Ook was er deze avond de uitreiking van de certificaten voor de trainers die deel hebben genomen aan de KNVB Jeugdtrainers cursus. Alle 25 deelnemende trainers zijn geslaagd, zelfs Wim Koudijs(haha geintje Wim).

Met deze cursus hoopt V.V. Lunteren haar trainers te hebben kunnen voorzien van bepaalde tips en tricks, die vervolgens weer toegepast kunnen worden in de praktijk. Komend jaar gaan wij hier weer verder mee als vereniging zijnde.

Nadat de speeches erop zaten werd er lekker aan de borrel gegaan op het balkon van de kantine en kon er worden nagepraat over het afgelopen seizoen. Al met al een leuke en gezellige afsluiting.

Namens de voetbalvereniging willen wij een ieder ontzettend bedanken voor zijn of haar inzet in welke vorm dan ook. Een fijne zomer toegewenst en we zien elkaar na de vakantie!