Keepersdag bij VV Lunteren
VV Lunteren en Keepersaction organiseren op zaterdag 26 februari een Keepersdag op Sportpark De Wormshoef in Lunteren!

De dag staat onder leiding van Jan Lucke van Keepersaction. Op een leuke en leerzame manier gaan we met je trainen om een betere keeper te worden. Dat doen we op een uitdagende en motiverende manier passend bij het moderne voetbal. Hierbij werken we naar de mogelijkheden die iedere keeper heeft. We werken doelgericht aan techniek in situaties die je kent uit de wedstrijden.

Alle keepers uit de regio, jongens en meisjes, van 7 tot en met 17 jaar zijn welkom. Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt € 20,- inclusief lunch. Het programma start met een inloop vanaf 09.30 uur en zal eindigen om 16.30 uur.

Op zaterdag 26 februari zijn er geen wedstrijden vanuit de KNVB, dus schrijf je snel in!

Opgeven doe je door het inschrijfformulier te mailen naar: jeugdcommissie@vvlunteren.nl.

Voor de officiële uitnodiging of het inschrijfformulier klik je op 1 van onderstaande links: