Nieuws


Kick-off Walking Football groot succes
Op zaterdag 25 juni vond de feestelijke kick-off van het Walking Football bij VV Lunteren plaats middels een gezamenlijke training, demo wedstrijd en een toernooi. 
 
Om 10.00 uur was de inloop voor genodigden en belangstellenden in de kantine van sporpark De Wormshoef. De dag werd geopend door de voorzitter van de Walking Football Commissie Ferry Huliselan. Vervolgens kwamen Peter de Pater (Gemeente Ede), Joop Kols (Het Nationaal Ouderenfonds) en Sylvano Hendriks (Sportservice Ede) aan het woord.
 
Rond 11.00 uur werd de gezamenlijke training met negen teams gestart onder begeleiding van Joop Kols volgens het ASM (Athletic Skills Model) methode. De ochtend werd om 12.00 uur afgesloten door de vrouwen van MOS Nona2 uit Barneveld tegen de vrouwen van FC Bintang Timur uit Lunteren door middel van een demo wedstrijd.
 
De verzorgde lunch voor deelnemers en vrijwilligers werd feestelijk opgeluisterd door een DJ en een kraam met Molukse hapjes.
 
Na de lunch werd om 13.30 uur gestart met het toernooi met zeven teams uit o.a. Waalwijk, Huizen, Ede, Barneveld en Lunteren. Na diverse wedstrijden werd de dag om 15.00 uur feestelijk afgesloten in de kantine.
 
Graag willen wij de organisatie, deelnemers en vrijwilligers enorm bedanken met het realiseren van deze mooie dag.
 
Mocht je als bezoeker of lezer graag wat meer informatie willen hebben omtrent het Walking Football bij VV Lunteren, stuur dan een e-mail naar info@vvlunteren.nl.
 
<< Terug