Lunteranen zetten de schouders er onder
Afgelopen donderdag 4 juli werd op de thuisbasis van VV Lunteren, Sportpark De Wormshoef, de aftrap gegeven aan het aankomende voetbalseizoen voor het vlaggenschip door Dennis van den Berg. De complete selectie en staf was aanwezig en kon kennismaken met nieuwe gezichten en oude bekenden.

Deze dag werd ook aangegrepen om een andere grote wisseling binnen de vereniging bekend te maken. Na vele mooie en goede jaren Slachterij Visser en Lokhorst Hoveniers als hoofdsponsoren te hebben gehad samen met Veda Bikes Ede, werd bekend gemaakt dat er voor de komende drie jaar een nieuwe samenstelling is in het hoofdsponsorschap op de Wormshoef.

Vanaf aankomend seizoen is Veda Bikes samen met Easywork Uitzendbureau en de Rabobank het nieuwe trio hoofdsponsoren van VV Lunteren. Allen zeer betrokken binnen Lunteren en binnen de voetbalvereniging.

Veda Bikes reeds jaren een trouwe sponsor en ondertussen een begrip geworden binnen de gemeente als de plek voor je tweewieler. Easywork timmert ondertussen binnen de regio behoorlijk aan de weg onder leiding van Rick Degenaar en Marco Morren om bedrijven te voorzien in hun personeelsvraag. Leuk om te zien dat een oud spits en de huidige spits van het eerste elftal, dit op zich willen nemen.

Voeg daar de Rabobank aan toe mede dankzij Jos Goor, Manager Bedrijven bij de Rabobank en momenteel nog actief als voetballer binnen de vereniging, en het trio is compleet. De Rabobank, reeds jaren sponsor geweest bij de vereniging van onder andere het bekende Rabobank Tournament, laat hiermee nog meer zien dat het tussen de mensen staat als bank.

Bij elkaar dus wederom een Lunters getint trio hoofdsponsoren, iets waar de VV  Lunteren trots en dankbaar voor is. Dat dit is gelukt na het afscheid van twee trouwe hoofdsponsoren, die als stersponsoren nog steeds dicht betrokken blijven bij de vereniging, toont het karakter van de vereniging. Dus volgens een goed bekend Lunters gebruik, zet iedereen zijn schouders er onder om de vereniging ook de komende jaren vooruit te helpen.