Nieuws


Lunteren pakt Renswoude in eigen huis (1-4)
Dennis van den Berg had zaterdag een feestje. Vader Rinus, onder meer bekend van de befaamde zaalvoetbalgala's, is zeventig geworden. ,,Toen ik daar kwam werd ik met applaus ontvangen. Ik voelde mij wel wat ongemakkelijk. De reden was wel leuk. We hadden net met Lunteren met 1-4 bij Renswoude gewonnen.''
 
 
,,Vooraf had ik dat niet durven te denken. Renswoude was goed in vorm. Wij begonnen met vol strijd en met veel passie. Drongen Renswoude terug. Raakten onder meer via Jeffrey Pater de lat. En kwamen via Thom Rijnders op voorsprong. Thom zei zelf vorige week dat hij er voor moet zorgen dat men hier niet meer praat over het gemis van een spits. Als hij op deze wijze doorgaat, zal dat niet gebeuren'', lachte Van den Berg.
 
Die moest wel op slag van rust de 1-1 van Henk Buijs incasseren. Er was ook nog een botsing tussen Paul Daalmeijer van Renswoude en Kevin Hazeleger. ,,Zij moesten allebei het veld uit. Ik had het idee dat Renswoude dat moeilijker kon opvangen dan dat bij ons het geval was'', had Van den Berg gezien. Ook zag hij Freek van Wijk uit een corner de 1-2 binnen schieten.
 
Bij Renswoude moest er een speler met twee keer geel van af (Mohammed Issaoui). ,,Wij wisten nog twee keer uit een standaard situatie te scoren. Robert van den Broek kopte een corner van Jeffrey Pater binnen. En Niels Kos wist nog een bal binnen te drukken: 1-4.''
 
,,Deze zege geeft vertrouwen. Het is nu al duidelijk dat het een klasse is waar iedereen van iedereen kan winnen'', weet Dennis van den Berg. Volgende week wacht AVW'66.
 
<< Terug