Nieuws


Lunteren wint op karakter bij VVOP
 De middenmoot is het streven van Lunteren. Maar na tien duels bivakkeert het op een gedeelde tweede plaats. Dat komt onder meer door de knappe 1-2 zege bij VVOP.
 
,,Zwaar bevochten. Eéntje op karakter'', oordeelde Dennis van den Berg. ,,Ik ben er wel heel blij mee. Want winnen bij VVOP lukt Lunteren niet zo vaak.''
 
,,Wij speelden een goede eerste helft. Slaagden er in VVOP goed onder druk te houden. Na een goed kwartier scoorde Thom Rijnders de 0-1 uit een voorzet van Freek van Wijk. Maar vijf minuten later was het al weer gelijk'', had de trainer gezien. Marvin Overeem was de schutter.
 
Opnieuw Rijnders, alweer zijn zesde doelpunt van het seizoen, zorgde voor de 1-2. ,,Op basis van de kansen had het verschil halverwege nog iets groter moeten zijn'', vond Van den Berg.
 
In het tweede bedrijf werd Lunteren onder druk gezet. ,,Wij hadden het best lastig met hun lange ballen. Er was nog een kopkans, die net naast ging. Maar het centrale duo Jordi Duits en Tom Cozijnsen had het goed onder controle. De drie punten waren voor ons. Daardoor zetten we VVOP nu op zes punten.''
 
,,Met die gedeelde tweede plaats leven we wel wat boven onze stand, denk ik. Zaterdag komt de andere nummer twee Unicum op bezoek. Een zware dobber, maar mooie uitdaging'', besluit Dennis van den Berg.
<< Terug