Spelers Lunteren blijven club trouw
LUNTEREN Het huidige voetbalseizoen is acht wedstrijden oud. Voor de technische commissie van voetbalvereniging Lunteren geen belemmering al naar jaargang 2023-2024 te kijken. Dit door Steijn Kuppens, Max Degenaar, Jeffrey Pater, Pepijn Meurs en Ivar Boekholt reeds voor het nieuwe voetbaljaar vast te leggen.

Steijn Kuppens:
De 20-jarige verdediger uit eigen opleiding wist vorig jaar een basisplaats te veroveren. Ook het nog jonge seizoen is de zoon van voormalig verdediger Erwin verzekerd van een vaste basisplaats. Kuppens, in het dagelijks leven student Sport en Bewegen aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is ook samen met team genoot Pepijn Meurs trainer van Lunteren JO13-1.

,,Samen met Remco Speelziek centraal staan, is heel fijn. Remco is aan de bal en in de opbouw echt een goede speler en daar liggen juist mijn verbeterpunten. Ik kan daarom wat dat betreft veel van hem leren. Assistent Dick Hoefakker komt regelmatig na een partij op de training naar mij toe om mij een op een iets te vertellen of uit leggen. Ik doe veel met zijn tips en ik denk dat hij mij echt een betere verdediger kan maken’’, laat de verdediger op de Facebook pagina van Lunteren weten.

,,Ik hoop ten eerste dat ik gewoon fit blijf en zo veel mogelijk wedstrijden kan spelen. Verder wil ik mijzelf de komende jaren blijven ontwikkelen tot een echte defensieve leider. Ik zie mezelf in de toekomst graag aanvoerder worden van Lunteren. Verder zou ik het mooi vinden als we met Lunteren in de toekomst nog eens de stap kunnen maken naar de eerste klasse.’’

Max Degenaar:
De tweedeklasser is er in geslaagd om sterkhouder en ras Lunteraan Max Degenaar (24) langer aan zich te binden.
De sierlijke aanvallende middenvelder is bezig aan zijn achtste seizoen op de Wormshoef. ‘Kleine’ Degenaar maakte in het
verleden een uitstapje van een jaar naar SDC Putten.

Jeffrey Pater:
Al weer voor het achtste seizoen maakt kilometervreter Jeffrey Pater deel uit van de eerste selectie. De 24-jarige middenvelder is één van de dragende krachten van Lunteren.

Pepijn Meurs:
Pepijn is bezig aan zijn derde seizoen in de A-selectie en krijgt steeds meer speeltijd.

Ivar Boekholt:
Aanvaller Ivar Boekholt knokte zich vorig seizoen in de basis. Ook dit jaar is hij wekelijks aan het trekken en sleuren. Hij geeft zich nooit gewonnen en pikt zijn doelpuntjes mee.

Eerder werd met Max Veenendaal al overeengekomen dat hij bij Lunteren blijft spelen.