Nieuws


Sponsoractie: COOP Supermarkten
Zaterdag 23 november was het dan zover. De heer Wessel de Boer (vestigingsmanager) van COOP Supermarkten in Lunteren kwam de cheque (ter waarde van maar liefst € 969,80) overhandigen van de lege flessenactie die COOP Supermarkten georganiseerd had in de periode juli, augustus en september van dit jaar.
 
COOP Supermarkten is al langere tijd een trouwe sponsor van VV Lunteren en heeft samen met de JO14-1 deze flessenactie op touw gezet, met als doel mee te doen met een internationaal toernooi. Door dit overweldigend succes zal een deel van het geld de pot instromen voor het organiseren van toernooien die VV Lunteren organiseert voor alle jeugd. Denk daarbij aan het TopParken Tournament U14 dat gespeeld zal worden op 21 en 22 mei 2020 en het Rabobank Tournament U13 dat gespeeld zal worden op zaterdag 6 juni 2020. Beide toernooien worden gespeeld op sportpark De Wormshoef. Ook zal er weer een jeugdzaalvoetbaltoernooi georganiseerd worden in de Kerstvakantie. Op 30 december 2019 wordt het Jigler.nl Jeugdzaalvoetbaltoernooi georganiseerd in Ut Sporthuus.
 
En zo maakt COOP Supermarkten het meer dan waar, waar ze voor staan. "Als coöperatie geloven we in de kracht van samen" en zoals het reclamebord het ook al zegt: "De mooiste acties maak je samen".
 
Namens alle jongens en meiden van VV Lunteren willen wij Wessel de Boer en COOP Supermarkten hartelijk danken voor deze bijdrage!
<< Terug