Streep door TopParken Tournament U14
Het TopParken Tournament U14 gaat ook dit jaar niet door. Net als vorig jaar gooit Corona roet in het eten. Het internationale jeugdtoernooi zou op 13 en 14 mei plaatsvinden op de velden van VV Lunteren.

"De situatie rondom Corona brengt te veel onzekerheden met zich mee om het toernooi op een normale en verantwoorde manier te kunnen houden", laat de organisatie weten. "Het vaccinatieprogramma biedt weliswaar een positief effect, maar het lijkt net iets te laat om een toernooi zonder beperkingen te kunnen houden."

Het toernooi wordt nu gehouden op 26 en 27 mei 2022. Met daarbij weer een top deelnemersveld uit binnen- en buitenland, zoals Ajax, Feyenoord, Liverpool, Paris Saint-Germain, Juventus en Club Brugge, clubs die ook dit jaar al hadden toegezegd naar Lunteren te komen.