Nieuws


Voorlopige teamindeling Jeugdafdeling 2021-2022
Met de hulp van diverse jeugdtrainers, jeugdleiders en jeugdcoördinatoren hebben wij ook dit jaar weer ons uiterste best gedaan om alle spelers in te delen op zijn of haar niveau.
 
Gezien de bijzondere situatie vanwege de Coronacrisis blijft het een voorlopige teamindeling. Met name in de O8, O9 en O10 kan er hier en daar nog geschoven worden.
 
In een aantal leeftijdscategorieën krijgen wij de teams net niet goed gevuld. Daarom hebben we soms spelers een jaar doorgeschoven, terwijl juist in andere leeftijdscategorieën we enkele spelers nog een jaar langer laten spelen. Wij zijn ons bewust dat spelers en/of ouders door deze voorlopige teamindeling teleurgesteld kunnen zijn. We vertrouwen er op dat spelers en ouders hier verstandig mee om zullen gaan. Ervaring leert ons dat de spelers meestal snel groeien in hun team. 
 
Ook is het belangrijk om te beseffen dat de voorlopige teamindeling slechts een moment opname is en niets zegt over de teamindelingen van de jaren hierna. Iedere speler zal zich in zijn of haar eigen temo verder ontwikkelen. Onze vereniging investeert in alle spelers even veel, ongeacht het team.
 
Zoals uit de voorlopige teamindeling blijkt zijn wij nog op zoek naar enkele jeugdtrainers en jeugdleiders. Mocht u het leuk vinden om één van onze jeugdteams te trainen of te begeleiden, laat het ons dan weten via e-mailadres: jeugdcommissie@vvlunteren.nl
 
 
 
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen via e-mailadres: jeugdcommissie@vvlunteren.nl
 
Wij wensen onze spelers en hun ouders, jeugdtrainers en jeugdleiders een mooie zomer en een fijne vakantie. Tot volgend seizoen!
 
 
Jeugdcommissie VV Lunteren 
<< Terug