Vrijkaarten FC Utrecht - Fortuna Sittard
Vrijkaarten beschikbaar voor de wedstrijd FC Utrecht - Fortuna Sittard op woensdagavond 24 april aanstaande om 19:45!

Vanwege de RAC samenwerking tussen FC Utrecht en onze vereniging zijn er 30 vrijkaarten beschikbaar gesteld vanuit FC Utrecht waar wij als club gebruik van mogen maken (op = op). Dit als blijk van waardering voor de samenwerking. Hartstikke leuk natuurlijk en mocht je naar deze wedstijd toe willen laat dit dan even weten via: secretariaat@vvlunteren.nl.

De kaarten kunnen vanaf vandaag opgehaald worden in de FC Utrecht Fanshop. De laatste dag dat de tickets kunnen worden opgehaald is op de vrijdag vóór de wedstrijd (19 april). De kaarten liggen klaar op naam van VV Lunteren. Dit aanbod is voor alle VV Lunteren leden en vrijwilligers.

Voor diegene die naar de wedstrijd gaan, veel plezier gewenst alvast!