Nieuws


V.v. Lunteren maakt zich WOEST
Zaterdag 5 januari moesten de mannen van het 1e, 2e en U19 eraan geloven. Een intensieve training bij WOEST Training stond gepland om de spieren even wakker te schudden na de winterstop. 
 
De nieuwe sportschool WOEST Training, gelegen op De Stroet in Lunteren, is afgelopen november gestart met het aanbieden van personal group training. In kleine groepjes train je in de vorm van krachttraining, gymnastiek en conditietraining, waarbij vooral gebruik gemaakt wordt van eigen lichaamsgewicht en dus zo min mogelijk apparaten. 
 
Na een korte warming up mochten de heren kennismaken met een halterstang om de backsquat te oefenen. Goed voor de bovenbenen! Na het krachtonderdeel volgde er een WOD (Workout of the Day) waarbij hun uithoudingsvermogen getest werd:
 
Partner WOD 20 min AMRAP (zoveel mogelijk rondes) 
400m rennen
12 burpees
20 push ups
28 sit ups
32 kettlebell swings
 
Op de vraag hoe de mannen het hebben ervaren, antwoordde hoofdtrainer Dennis van den Berg: “De jongens vonden het super gaaf, je had ze eigenlijk moeten zien zitten daarna!” Met een goede portie spierpijn tot gevolg.
 
WOEST is gestart door oud-speler Tonnie Floor en zijn vrouw Anne. Samen willen zij zoveel mogelijk mensen laten inzien dat intensief sporten ook leuk kan zijn en mensen laten ervaren hoe waardevol het is om je fit te voelen.
<< Terug