Nieuws


Maak kennis met onze sponsor TopParken, nu speciale vv Lunteren korting!
Op donderdag 21 en vrijdag 22 mei wordt bij vv Lunteren voor de 26ste keer het TopParken Tournament U14 georganiseerd. Jeugdteams van verschillende topclubs, zoals Ajax, Feyenoord, PSV en Tottenham Hotspur, komen naar Lunteren toe om te strijden om de titel. 
 
TopParken is trotse hoofdsponsor en laat alle leden en supporters van vv Lunteren graag kennis maken. Leden en supporters van vv Lunteren boeken daarom nu een vakantie op een van de 14 vakantieparken met 20% korting! 
 
Over TopParken
Met 14 vakantieparken, gelegen op de mooiste locaties, ontdek je bij TopParken, Nederland als nooit tevoren. Geniet van het Veluwse natuurgebied en Nederland als waterland met vele fiets- en wandelroutes; maak een strandwandeling; ga picknicken in de duinen of kijk uit over het Zuid-Limburgse heuvels, je kunt alle kanten op. De luxe villa’s, vakantiewoningen en appartementen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt.
 
Op alle vakantieparken bevinden zich vele faciliteiten zoals
  • Zwembaden
  • Voetbalvelden
  • Bowlingbanen
  • Tennisbanen
  • Speeltuinen
  • Restaurants
Daarnaast kun je bij de recepties tickets (met korting) kopen voor de leukste dagjes uit. Gebonden aan weekenden of juist de doordeweekse dagen? Dat is geen probleem. TopParken biedt flexibele aankomst- en vertrekdagen aan. 
 
Nieuwsgierig geworden?
Gebruik kortingscode #vvlunteren voor 1 maart 2020 scoor die korting*. Kijk snel op www.topparken.nl/reserveren
 
 thumb_1580303334Residence Lichtenvoorde - Vakantiegasten - 1 (Large)
* Het hele jaar te boeken m.u.v. het paasweekend (10-04 tot 13-04), de zomervakantie (17-07 tot 24-08) en oud & nieuw (30-12-2020 tot 04-01-2021).
 
<< Terug