Kleding


Tot en met het seizoen 2012-2013 werden de voetbaltenues van de vvLunteren jeugdteams gesponsord en gratis aan de jeugdleden ter beschikking gesteld. Aangezien het steeds moeilijker wordt om sponsoren te vinden, heeft het bestuur besloten om voor de jeugd een kledingplan op te zetten. Tijdens de Algemene ledenvergadering van 22 mei 2013 is het agendapunt “Kledingplan” goedgekeurd door de leden. Dit plan is met ingang van het seizoen 2013-2014 in gegaan.
 
Wat betekent het kledingplan voor u?
Ieder spelend jeugdlid (categorie F tot en met A) gaat een bedrag per jaar betalen voor het gebruik van de voetbalkleding(shirt en broek), die de vereniging ter beschikking stelt. Hierdoor is de kleding niet meer afhankelijk van een sponsor.
 
Wat kost het kledingplan?
De jaarlijkse bijdrage voor het kledingplan bedraagt € 20. Voor dit bedrag wordt aan iedere speler een voetbalshirt alsmede een voetbalbroekje ter beschikking gesteld. Sokken zijn en blijven voor eigen rekening.
 
Het voetbaltenue blijft eigendom van de vereniging en de speler wordt ook geacht hier netjes mee om te gaan. Aan het eind van het voetbalseizoen, danwel bij tussentijds vertrek, dient het tenue weer bij vvLunteren te worden ingeleverd.
 
Overig
Vervanging van de tenues zal geleidelijk plaatsvinden. Dit omdat vervanging van alle tenues tegelijk financieel niet haalbaar is en er ook jeugdteams zijn die recentelijk nieuwe gesponsorde tenues hebben en we deze ook naar de sponsor toe niet zo snel willen vervangen. 
 
Het kledinggeld zal worden geïnd middels de contributie. 
 
Procedure inzake sponsoring kleding, trainingspakken, tassen etc. voor vv Lunteren


1. De elftalleider/trainer/sponsor maakt kenbaar dat een/zijn bedrijf een elftal wil sponsoren met kleding of tassen aan sponsoring@vvlunteren.nl

2. De sponsorcommissie is altijd het contactpunt en niet Rijnderssport.

3. De kledinglijn voor Lunteren is door het bestuur van Lunteren bepaald en aan deze lijn wordt de sponsor geacht zich te houden. vv Lunteren heeft een contract met Hummel en Rijndersport te Barneveld.

4. Aantallen van te bestellen artikelen kan men uiteraard zelf bepalen, afhankelijk van aantal spelers per elftal.

5. De prijzen voor bedrukking zijn vaste (netto) prijzen en afhankelijk van aantallen, formaat en kleuren. De sponsor ontvangt een offerte van vv Lunteren.

6. Voordat er bedrukt gaat worden ontvangt de sponsor via de sponsorcommissie een digitale proefdruk ter goedkeuring.

7. De trainer/leider ontvangt pasmaten zodat de juiste maten besteld kunnen worden door de sponsorcommissie.

8. vv Lunteren factureert naar de sponsor, betaling binnen 30 dagen.
 
9. vv Lunteren is nimmer verantwoordelijk voor de levering.